субота, 8 листопада 2014 р.

Герой нашого села

   Кожного понеділка учні та вчителі Забузької ЗШ І-ІІІст. збираються разом, щоб заспівати гімн нашої держави і помолитися за щасливе і успішне проходження тижня. У понеділок, 15 вересня, шкільну лінійку відвідав наш випускник, учасник АТО Володимир Гатанюк. Ми пам'яиаємо, як він ще зовсім недавно бігав у спортзалі, спілкувався з однокласниками, просто жив шкільним життям. Зараз - він воїн, хоча йому ще не має 20 років. До цого дня ми читали про героїв лише у підручниках та книжках, а сьогодні ми можемо побачити та поговорити з одним із них.
   Володимир  - звичайний хлопець, наш земляк, який не словами, а справжніми вчинками показав свою любов до Батьківщини та з перших днів в АТО, зі зброєю в руках, відстоює незалежність України на передовій у Луганській області. Під час зустрічі хлопець спілкувався зі школярами, відповідав на запитання: " Як виглядає війна?", " Чи маєете що їсти?", " Чи страшно там?".Володимир відповідав, що їм не страшно і продуктів вдосталь. Але, напевно, на війні буває всяко, бо не буде справжній чоловік скаржитись на голод та холод. Солдат розповів про те, як вони чекають листів від дітей, як зі сльозами на очах читають їх.
  Володя приніс із собою бронежелет, щоб хлопці і дівчата могли подивитись або приміряти його. Від нього віяло війною. Бронежелет для солдата придбали його односельчани, за що він їм дуже вдячний. А дякувати потрібно саме йому...За те, що не сховався за спини інших і став у стрій, щоб захистити всіх нас від нелюда та окупанта. Це справжній чоловічий вчинок.
   Дівчата співали йому пісень та розповідали вірш, а ще дарували квіти в знак вдячності за велику та добру душу.
      Володимире, дякуємо тобі за твоє хоробре серце, а твоїм батькам за виховання справжнього патріота України. Вся школа буде молитися за тебе, наш герою!. Повертайся з перемогою! Ми будемо писати листи тобі та твоїм бойовим товаришам, які налаштовані воювати за волю України до останнього.
                      Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар