четвер, 23 жовтня 2014 р.

Виховання маленьких патріотів

     23 жовтня 2014 року на базі ДНЗ " Малятко" с.Забужжя проводилось засідання районного методичного об' єднання музичних керівників на тему " Використання ІКТ на музичних заняттях в дошкільному навчальному закладі".
    До уваги музкерівників було запропоновано перегляд тематичного заняття з дітьми старшого віку " Україна - єдина країна", під час якого діти поглиблювали знання про державні та національні  символи , знайомились з історією України, народними звичаями та обрядами, виконували пісні про рідну Батьківщину, національні таночки з використанням озвучення та відеокліпів на проекторі. Таку цікаву роботу з дітьми організували талановиті педагоги дошкільного закладу : музкерівник -  Надія Бокало, вихователі - Оксана Сесенюк, Ірина Мажуга, Мирослава Штикало та завідувач ДНЗ -  Надія Бельмега .
    До заняття були залучені батьки вихованців, їхні дідусі й бабусі, які розповідали притчі про український герб. прапор, гімн, організували виставку вишитих українських рушників та вишиванок.
    Такі музичні заняття допомагають розкрити в душах дітей справжні патріотичні почуття. гордість за нашу Батьківщину, бажання берегти народні звичаї та традиції.

























Немає коментарів:

Дописати коментар